Skoči na glavno vsebino

SMS obveščanje

Zbiranje podatkov za obveščanje uporabnikov ob izrednih ukrepih na vodovodnih sistemih

 

Ob zadnji razglasitvi izrednega dogodka prekuhavanja pitne vode smo ugotovili, da obstoječi načini obveščanja (lokalni radio, spletna stran upravljavca, elektronska pošta) niso tako učinkoviti, kot bi si želeli. V skladu s pravilnikom o pitni vodi morajo biti uporabniki obveščeni v primeru izrednih dogodkov na vodovodu v roku dveh ur, zato želimo vzpostaviti bazo podatkov za obveščanje preko SMS sporočil. Ker gre v tem primeru obveščanja za osebne podatke, bi morali od vas, skladno z zakonodajo o varstvu podatkov, pridobiti dovoljenje.

sms obvescanje qr koda vodovod izredni ukrepi

S tem namenom smo pripravili obrazec in vas prosimo, da ga izpolnite in vrnete na naš naslov:

-          pisno na Infrastruktura Bled d.o.o., Rečiška cesta 2, Bled

-          skeniranega preko e-pošte info@ibled.si

 

Vsi uporabniki boste obvestilo in obrazec za prijavo na SMS obveščanje dobili tudi kot prilogo k položnici v novembru 2019.

 

Na SMS obveščanje se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca.

 

Tako boste ob morebitnem izrednem dogodku na vodovodu o tem obveščeni preko SMS sporočila takoj, ko bo ukrep izrečen.

 

V kolikor nimate mobilne telefonske številke, elektronske pošte ali v primeru drugih zadržkov, nas prosim pokličite na 041 745 315 ali 04 5780 517, da se dogovorimo o načinu, ki bi vam zagotovil najboljše možno obveščanje.

 

Če odgovora ne bomo prejeli, bomo razumeli, da ne želite biti obveščeni o izrednih ukrepih in s tem prevzemate odgovornost za morebitne zdravstvene posledice.

 

Tudi če mi, kot upravljavci vodovodnega sistema naredimo vse, kar nam nalaga zakonodaja, je tudi na vas, uporabnikih odgovornost; da poskrbite, da mi dobimo vaše pravilne podatke.

Na vrh