Skoči na glavno vsebino

Z e-računom v mBills denarnici bo plačevanje položnic Infrastrukture Bled d.o.o. cenejše in enostavnejše!

 

Račune za storitve lahko prejmete v mobilno denarnico mBills in se poslovite od papirnatih izpiskov, ki se vse preradi izgubijo med reklamnimi letaki.

Razlogov v prid poslovanja z e-računi v mBills denarnici je veliko, uporabniki pa njimi največkrat izpostavijo:

  • Prejem in plačilo e-računa v mBills je brez provizij. Plačilo e-računa v mBills denarnici je v nasprotju z večino finančnih institucij brezplačno. 
  • Naročilo ne e-račune opravite kar v mBills. Brez obiskov poslovalnic ali telefonskih klicev. To storite takrat, ko vam najbolj ustreza.
  • Dokazilo in arhiv plačanih e-računov hranite v mBills in vam je vedno na voljo. Po potrebi si ga lahko kadarkoli posredujete tudi na svoj e-naslov, če potrebujete dokazilo.
  • Poslovanje z e-računi je pregledno. Vsak račun uporabnik pred plačilom najprej pregleda in ga potrdi, ter je tako vedno na tekočem z računi, ki so že oz. še niso plačani.
  • Poslovanje z e-računi je bolj ekološko. Večina poslovanja se počasi usmerja na sodobne tržne poti tudi v skrbi za okolje.

 

Na prejem e-računa v denarnici mBills se naročite povsem enostavno. V nastavitvah izberite Prijave na e-račune ter dodajte dobavitelja Infrastruktura Bled. Vpišite referenčno številko, ki jo lahko najdete tudi na zadnjem prejetem računu, in prijavo potrdite z gumbom »dodaj«. Možnost naročila ne e-račune vam mBills ponudi tudi, če boste račun plačali s funkcijo Slikaj in plačaj.

 

Če še niste uporabnik mBills denarnice, si jo enostavno prenesite iz mobilne trgovine Google Play, AppStore ali Huawei App Gallery. Uporabljate jo lahko ne glede na izbrano banko ali operacijski sistem telefona. Več o mBills najdete na www.mbills.si, za vsa vprašanja pa se obrnite na naš kontaktni center na 01 /200 33 36 ali ....

 

 

 

 

 

Na vrh