Novice

2.3.2023: Prekinjena oskrba s pitno vodo na celotnem območju Zasipa

2.3.2023: Prekinjena oskrba s pitno vodo na celotnem območju Zasipa

Komunalno podjetje Infrastruktura Bled d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode na celotnem območju Zasipa, da bo zaradi vzdrževanja vodovodnega omrežja,  jutri, v četrtek, 2. 3. 2023, predvidoma od 8. do 15. ure,  motena ali občasno za krajše obdobje prekinjena skrba s pitno vodo.

 

Na območju Zasipa je na vodovodnem sistemu prišlo do napake in nekontroliranega iztekanja vode, ki ga z dosedanjimi pregledi terena in ukrepi nismo mogli identificirati. Posledično je tudi tlak na vodovodnem omrežju trenutno nižji kot običajno.

 

Prosimo vse uporabnike objektov, da preverijo svoje interne instalacije oz. v kolikor opazijo kakšne spremembe na samem terenu, ki nakazujejo puščanje vodovoda (namočena tla, šumenje vodovoda, neobičajni mokri madeži, iztekanje vode), da nas o tem čimprej obvestijo na dežurno številko vodovoda 031 657 423.

 

Priporočamo vam, da po končanju del, pred prvo uporabo vode, pustite, da voda na vseh izlivkah teče vsaj nekaj minut, da se iz hišnega vodovodnega omrežja odstranijo morebitne nečistoče. Pred izpiranjem naj se z vodovodnih pip in prh odstranijo vse mrežice, po izpiranju in pred ponovno montažo pa naj se najprej očistijo.

 

Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost in prosimo za razumevanje.

Infrastruktura Bled d.o.o.

 

 

Prijavite se na SMS obveščanje ob izrednih dogodkih na vodovodu:

 

 

Na vrh